Porcijų kiekis: 1 (Kcal 185)

Troškinta vištiena – sudėtinės dalys:
1 skiltelė (5 g) česnakas
100 g vištienos krūtinėlė
50 g morka
30 g svogūnas
60 g moliūgas
1 g mairūnas, šviežias arba džiovintas
1 g gelsvės šviežia arba džiovinta
1 g bazilikas, šviežias arba džiovintas
Druska pagal skonį
1 a.š. (5 g) lydytas sviestas

Troškinta vištiena – gaminimo žingsniai:
1. Mėsą ištriname smulkintu baziliku, mairūnu, gelsve ir druska. Paliekame mėsą marinuoti mažiausiai 2 val.
2. Sutarkuojame morką, susmulkiname svogūną, moliūgą.
3. Viską sudedame į gilią keptuvę ir apkepame kelias minutes, kol švelniai pagels.
4. Įpilame šiek tiek vandens, bet kad neapsemtų, ir kartu su vištiena, troškiname 20 min. ant lėtos ugnies.

Skanaus linki recepto autorė –Agnė P.

0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!