Troškinys su šparaginėmis pupelėmis ir cukinija

Labai greitai paruošiamas, puikiai tinka pietums arba vakarienei, taip pat į pietų dėžutę. Recepto autorė – Augustė J. Skanus ir paprastas derinukas, sako Donata Vaišnoraitė, kuri atsiuntė receptui nuotrauką. Ačiū jai.
00 balsų
Pasiruošimas 15 min.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 25 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei
Išeiga 1
Kalorijos 149 kcal

Ingredientai
  

  • 100 g cukinijos
  • 20 g svogūnas (smulkintas)
  • 30 g morka (smulkinta)
  • 30 g paprika
  • 100 g šparaginės pupelės
  • 1 g bazilikas (šviežias arba džiovintas)
  • 30 g pomidorai
  • 1 g druska
  • 0,2 g pipirai
  • 6 g alyvuogių aliejus

Paruošimas
 

  • Į troškintuvą sudedame svogūnus ir morką, įberiame druskos, įpilame alyvuogių aliejaus ir šiek tiek virinto vandens (kad ne keptų, o troškintusi).
  • Po kiek laiko, kada morkos pradeda minkštėti, sudedame kubeliais supjaustytą cukiniją ir šparagines pupeles. Pagardiname druska, pipirais ir šiek tiek citrinos sulčių.
  • Cukinijai pradėjus mikštėti, įdedame papriką ir baziliką. Pakaitiname dar keletą minučių. Skanaus!

Maistinė vertė

Kalorijos: 149kcal (7%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Gaminimo būdas: Troškinta
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!