Užtepėlė iš rudųjų pievagrybių ir džiovintų pomidorų

Julija Ivanauskienė pasidalino receptu ir atsiuntė nuotraukas. Ačiū, kad dalinatės.
Ji rašo: "Šią užtepėlę labai skanu valgyti atšalusią su koše ar duona. Galima pavaišinti svečius, užklupusius netikėtai, gerai stovi šaldytuve."
Ar Jūs išbandėte? Pasidalinkite nuomone komentaruose.
00 balsų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 20 min.
Iš viso 30 min.
Kategorija Užtepėlės

Ingredientai
  

  • 200 g pievagrybių rudieji
  • 1 svogūno
  • 1 skiltelė česnako
  • 5 vnt. saulėje džiovintų pomidorų
  • mėtų
  • druskos pagal skonį
  • mėgstamų prieskonių
  • 1 v.š. kokosų aliejaus

Paruošimas
 

  • Pievagrybius supjaustyti ir pašildyti su kokosų aliejumi, dėti smulkiai pjaustytą svogūną, įspausti česnaką, suberti druską ir prieskonius. Pakepinti.
  • Į tą pačią keptuvę dedame nusausintus ir pasmulkintus saulėje džiovintus pomidorus, po to supjaustome mėtas ir sudedame ten pat. Viską apkepus išmaišome ir paliekame atvėsti.
  • Atvėsusį keptuvės turinį dedame į smulkintuvą ir susmulkiname.
    Užtepėlė iš rudųjų pievagrybių ir džiovintų pomidorų
  • Sudedame į indelius ir dedame į šaldytuvą.
Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Užtepėlės
Gaminimo būdas: Keptuvėje, Šviežia
1 1 vote
Patiko? Įvertinkite!