Sudėtinės dalys:
500 g. kopūsto
100 g. lęšių (žaliųjų arba rudų)
2 skiltelės česnako
2 nedidelės morkos
200 ml. vandens
1 a. š. lydyto sviesto
20 g. petražolių
Prieskonių mišinio (juodieji, kvapieji pipirai, mairūnas, bazilikas, imbieras, muskatas, gvazdikėliai, česnakas, svogūnai, anyžius, kmynai, kalendra, paprika, garstyčios, petražolės, čiobreliai, kardamonas, ciberžolė, rozmarinas, kadagio uogos)
Ruošimas:
1. Česnaką ir morkas lengvai apkepinti lydytame svieste ir apibarstyti prieskonių mišiniu.
2. Gautą masę, šiaudeliais supjaustytus kopūstus ir lęšius sudėti į puodą.
3. Viską užpilti vandeniu ir troškinti ant silpnos ugnies 15 minučių.
5. Vėliau pagardiname petražolėmis.
Skanaus

0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!