Porcijų kiekis: 1
Virti briuselio kopūstai -sudėtinės dalys:
200 g briuselio kopūstų
50 g šaldytų morkų
50 g šaldytų žiedinių kopūstų
10 g Balzamiko acto
20 g citrinos sulčių
Virti briuselio kopūstai – gaminimo žingsniai:
1. Nupjauname briuselio kopūstų kotelius.
2. Užverdame vandenį ir suberiame į jį kopūstus. Palaikome 10 min.
3. Išėmę kopūstus, perpjauname juos per pusę.
4. Sumaišome su pjaustytomis daržovėmis.
5. Paskaniname citrinos sultimis ir balzamiko actu.
Valgomas kaip garnyras prie mėsos ar žuvies.
Skanaus linki recepto autorė – Audronė Z.
Maistinės medžiagos:
Baltymai – 9,7
Riebalai – 1
Angliavandeniai – 26,4
Kcal – 147

5 1 vote
Patiko? Įvertinkite!