Sotu ir skanu. Ar jau bandėte šį pusryčių sumuštinio variantą? Nuomone ir pastebėjimais pasidalinkite komentaruose.
Visagrūdės duonos sumuštinis su ridikėliu, svogūnlaiškiais recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
No ratings yet
Pasiruošimas 5 min.
Gaminimas 5 min.
Iš viso 10 min.
Kategorija Pusryčiams, Sumuštiniai
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 231 kcal

Ingredientai
  

  • 50 g duonos viso grūdo
  • 40 g ridikėlių
  • 30 g svogūnų laiškų pagal skonį
  • 0,5 v. š. sviesto
  • kanapių sėklų pagal skonį

Paruošimas
 

  • Duoną patepame sviestu.
  • Dedame smulkintą ridikėlį, barstome turimomis sėklomis, puošiame svogūnlaiškiais.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 231kcal (12%)Angliavandeniai: 29gBaltymai: 8gRiebalai: 10gSočiosios riebalų rūgštys: 4gTransriebalai: 1gCholesterolis: 15mgNatris: 331mgKalis: 269mg (13%)Skaidulos: 4g (11%)Cukrūs: 4g (16%)Vitaminas A: 506µg (63%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 12mg (15%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 66µg (88%)Kalcis: 109mg (14%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 72µg (36%)Geležis: 3mg (21%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 33mg (9%)Fosforas: 153mg (22%)Selenas: 15µg (27%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Pusryčiams, Sumuštiniai
Dieta: Augalinis
Gaminimo būdas: Šviežia
Nuotraukos autorė: Kristina Valaitienė
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!