Sotu ir skanu. Ar jau bandėte šį pusryčių sumuštinio variantą? Nuomone ir pastebėjimais pasidalinkite komentaruose.
Visagrūdės duonos sumuštinis su ridikėliu, svogūnlaiškiais
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Ingredientai
- 50 g duonos viso grūdo
- 40 g ridikėlių
- 30 g svogūnų laiškų pagal skonį
- 0,5 v. š. sviesto
- kanapių sėklų pagal skonį
Paruošimas
- Duoną patepame sviestu.
- Dedame smulkintą ridikėlį, barstome turimomis sėklomis, puošiame svogūnlaiškiais.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 231kcal (12%)Angliavandeniai: 29gBaltymai: 8gRiebalai: 10gSočiosios riebalų rūgštys: 4gTransriebalai: 1gCholesterolis: 15mgNatris: 331mgKalis: 269mg (13%)Skaidulos: 4g (11%)Cukrūs: 4g (16%)Vitaminas A: 506µg (63%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 12mg (15%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 66µg (88%)Kalcis: 109mg (14%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 72µg (36%)Geležis: 3mg (21%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 33mg (9%)Fosforas: 153mg (22%)Selenas: 15µg (27%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotraukos autorė: Kristina Valaitienė