Porcijų kiekis: 1, Kcal 154
Sudedamosios dalys:
100 g žiedinių kopūstų
60 g morkų, tarkuotų
30 g raudonas svogūnas, smulkiai pjaustytas
10 g kaparėlių
5 g kapotų petražolių
10 g baltojo vyno acto
10 g “Dižonas” garstyčių
7 g alyvuogių aliejaus
20 g jogurtas ekologiškas
Gaminimas:
Žiedinius kopūstus supjaustyti didesnėmis plonomis riekėmis. Sumaišykite su morkomis,
raudonaisiais svogūnais , kaparėliais ir kapotomis petražolėmis. Suplakite baltojo vyno actą su
“Dijon” garstyčiomis, tada įmaišykite alyvuogių aliejaus ir majonezo. Užpilti salotas ir gerai išmaišykite. Salotos gali būti laikomos šaldytuve iki 3 dienų.