Porcijų kiekis: 1
Sudedamosios dalys:
150 g žiedinių kopūstų
7 g alyvuogių aliejaus
2.5 g česnakų
10 g smulkintų petražolių lapų
20 g žaliųjų alyvuogių, kapotų
10 g kaparėlių
10 g šviežių citrinos sulčių
0.2 g paprikos miltelių
0.5 g druskos
0.2g pipirų
Galimi du salotu paruosimo budai:
1. Isskirstyti ziedinio kopusto galva ziedynais. Ikaitinti alieju keptuveje,
sudeti ziedynus, isspausti cesnaka, apibarstyti paprikos milteliais ir pakepti
keleta minuciu. Po to sudejus i gilu inda prideti likusius ingridientus ir ismaisius patiekti.
2. Galima kopusto ir nekepti. Reikia ziedini kopusta susmulkinti norimo dydzio,
isspausti cesnaka, susmulkinti alyvuoges ir petrazoles. Tuomet sudeti likusius
produktus, ismaisyti ir patiekti.
Maistinės medžiagos:
Baltymai – 0.7
Riebalai – 9
Angliavandeniai – 15,4
Kcal – 98

0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!