Balta žuvis kepta su kariu ir morkomis

Karis suteikia žuviai išskirtinio skonio, o čia tiko kartu pakepintos ir morkos, rašo Raminta.
00 balsų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 20 min.
Iš viso 30 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei

Ingredientai
  

  • 220 g baltos žuvies
  • 40 g morkų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 0,2 g pipirų
  • 0,2 g kario
  • 1 a.š. riebalai kepimui

Salotoms:

  • 40 g ridikėlių
  • 20 g špinatų
  • 40 g salotų įvairių
  • 1 a.š. alyvuogių aliejus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirų
  • krapų

Paruošimas
 

Žuvies paruošimas:

  • Mėgstamą baltą žuvį kepame ant riebalų kepimui (pavyzdžiui, lydyto sviesto).
  • Baigiant kepti žuviai, gardiname ją kariu. Iškepusią, išimame į lėkštę.
  • Toje pačioje keptuvėje apkepame morkas. Morkas reikia neperkepti, turi likti traškios. Iškepus morkoms, dėti jas šalia iškeptos žuvies.

Salotų paruošimas:

  • Smuliname norimo dydžio: ridikėlius, špinatus, salotas. Gardiname jas alyvuogių aliejumi, druska, pipirais, krapais. Skanaus!
Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Gaminimo būdas: Keptuvėje, Šviežia
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!