Baltagūžio kopūsto salotos su žirneliais

Nuotrauka pasidalino Sabina Šatė. Ačiū Mes įpratę, kad kopūstų salotos ruošiamos su cukrumi. Gerai tai, kad valgomos šviežios daržovės, tačiau sveika mityba ir cukrus – nesuderinama.
00 balsų
Kategorija Salotos
Išeiga 1 porcija
Kalorijos 207 kcal

Ingredientai
  

  • 150 g baltagūžio kopūsto
  • 50 g agurko šviežio
  • 50 g žaliųjų žirnelių šaldytų
  • 20 g citrinos sulčių šviežiai spaustų
  • 30 g svogūno raudonojo
  • 10 g alyvuogių be kauliukų juodos
  • 10 g linų sėmenų aliejaus arba kitas mėgstamas šalto spaudimo aliejus

Paruošimas
 

  • Šaldytus žirnelius nupilame verdančiu vandeniu.
  • Sutarkuojame kopūstą ir stipriai pamaigome.
  • Užpilame šviežiai spaustomis citrinos sultimis ir išmaišome.
  • Sudedame žirnelius, raudonąjį žiedais pjaustytą svogūną, alyvuoges, šiaudeliais tarkuotą agurką ir viską gerai išmaišome.
  • Užpilame salotas linų sėmenų aliejumi. Valgome, skanaus.

Maistinė vertė

Kalorijos: 207kcal
Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Salotos
Dieta: Diabetic, Be glitimo, Augalinis
Gaminimo būdas: Šviežia
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!