Labai skanu ir sveika. Gaminsite tikrai ne kartą.
Baltojo ridiko salotos recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
00 balsų
Pasiruošimas 5 min.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 15 min.
Kategorija Salotos
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 94 kcal

Ingredientai
  

  • 200 g baltojo ridiko trumpojo
  • 50 g svogūnų laiškų
  • 5 g kanapių aliejaus tyro
  • 1 žiupsn. druskos
  • 1 žiupsn. pipirų

Paruošimas
 

  • Sutarkuoti baltąjį ridiką, įberti druskos.
  • Supjaustyti svogūnų laiškus.
  • Sumaišyti ingedientus tarpusavyje.
  • Užpilti kanapių aliejumi.
  • Gardinti druska ir pipirais. Skanaus.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 94kcal (5%)Angliavandeniai: 12gBaltymai: 2gRiebalai: 5gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 89mgKalis: 592mg (30%)Skaidulos: 5g (14%)Cukrūs: 6g (24%)Vitaminas A: 499µg (62%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 53mg (66%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 104µg (139%)Kalcis: 90mg (11%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 88µg (44%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 42mg (11%)Fosforas: 65mg (9%)Selenas: 1µg (2%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Salotos
Dieta: Diabetic, Be glitimo, Augalinis
Gaminimo būdas: Šviežia
Nuotrauką atsiuntė Julija Ivanauskienė.
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!