Bolivinės balandos pomidorinė sriuba

"Kaip greitai ir skaniai pavalgyti? Ar įmanoma skanią sriubą išvirti vos per 15 minučių? Žinoma, kad taip, nors pati tuo anksčiau nebūčiau patikėjusi!? Šiandien tokią, greitai paruošiamą sriubą valgiau ir, galiu prisipažinti, virsiu dar kartelį." - sako Donata apie šią sriubą.
00 balsų
Kategorija Pietums, Sriuba

Ingredientai
  

  • 100 g Bolivinės balandos
  • pomidorai savo sultyse
  • 2 tbsp pomidorų pastos
  • 1 skiltelė česnako
  • 1 svogūnas
  • 1 morka
  • 1 sauja špinatų
  • druska
  • pipirai
  • 1 lauro lapelis
  • kalendra

Paruošimas
 

  • Į verdantį vandenį įdėti truputį druskos, lauro lapelį, žaliųjų Santa Maria pipirų, mažų svogūnėlių ir smulkintą česnako skiltelę.
  • Pavirti kelias minutes ir sudėti pamidorus savose sultyse, šaukštelį natūralios pomidorų pastos. Tada sudėti pjaustytas morkas.
  • Pavirti ant lengvos ugnies ir sudėti bolivinę balandą. Pavirti dar kelias minutes.
  • Tai padarius sudėti smulkintų pomidorų ir keletą gerų saujų špinatų. Viską gerai išmaišyti ir supilti į dubenį.
  • Morkos dar turi likti traškios, kruopos nepervirtos. Galima patiekti su šviežiais kalendros lapeliais.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Sriuba
Gaminimo būdas: ​Virta
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!