Šios kruopos yra vertingos, turi daug kalcio (plačiau apie burnočio sėklas), bet pretenzingos paruošime. 
Burnočių košė -sudėtinės dalys (2 porcijos):
200 g stiklinės burnočių sėklų
1/2 puodelio vandens
3-4 pomidorų (supjaustytų mažais kūbeliais)
3-4 agurkų (susmulkintų)
2 puodelių susmulkintų petražolių
2 puodelių susmulkintų, šviežių mėtų
4 supjaustytų svogūnų
1/3 puodelio šviežių citrinų sulčių
2 šaukštai šalto spaudimo alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis malto cinamono
Burnočių sėklų košė – gaminimo žingsniai:
1. Išverdame burnočių sėklas.
2. Sumaišome su likusiais ingredientais,
maišydami supilame citrinų sultis ir alyvogių aliejų.
Patiekiame ant traškių salotų lapų.
Skanaus!
Recepto autorė –Anastasija R.