Kepta aštri lašiša su pomidorų padažu

Greitai paruošiama aštraus skonio lašiša. Galima suspėti paruošti, net netikėtam svečiui užsukus.Fotonuotrauką atsiuntė Raminta.
00 balsų
Kategorija Pietums, Vakarienei

Ingredientai
  

  • 200 g cukinijos
  • Mėgstami grybai
  • Laukinė lašiša
  • Naminis pomidorų padažas
  • Salotų lapai
  • Vynuoginiai pomidorai
  • Druska ir juodieji pipirai
  • Čili pipirai
  • Krapai
  • Tarkuota citrinos žievelė

Paruošimas
 

  • Pasiruošiame cukiniją, ją supjaustome juostelėmis, kaip spageti makaronus.
  • Grybus, lašišą ir cukinijos makaronus sudedame į keptuvę su šlakeliu vandens. Troškiname apie 10 minučių uždengę dangtį. Eigoje apverčiame lašišą, kad išsitroškintų tolygiai.
  • Troškinimo pabaigoje pagardiname prieskoniais bei įdedame pora šaukštų naminio pomidorų padažo. Paliekame troškintis dar keletai minučių.
  • Viską serviruojame lėkštėje su salotomis, ant viršaus uždedame karštu vandeniu nuplikytų vyšninių pomidoriukų, pabarstome tarkuotos citrinos žievelės.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Gaminimo būdas: Keptuvėje, Troškinta
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!