Kepta aštri lašiša su pomidorų padažu – sudėtinės dalys:

Jaunų cukinijų “spaghetti” (spirale supjaustyta cukinija)
Mėgstami grybai
Laukinė lašiša
Naminis pomidorų padažas
Salotų lapai
Vynuoginiai pomidoriukai
Druska ir juodieji pipirai
Čili pipirai
Krapai
Tarkuota citrinos žievelė

Kepta aštri lašiša su pomidorų padažu – gaminimo žingsniai:

1. Grybus, lašišą ir cukinijos makaronus sudedame į keptuvę su šlakeliu vandens. Troškiname apie 10 minučių uždengę dangtį. Eigoje apverčiame lašišą, kad išsitroškintų tolygiai.
2. Troškinimo pabaigoje pagardiname prieskoniais bei įdedame pora šaukštų naminio pomidorų padažo. Paliekame troškintis dar keletai minučių.
3. Viską serviruojame lėkštėje su salotomis, ant viršaus uždedame karštu vandeniu nuplikytų vyšninių pomidoriukų, pabarstome tarkuotos citrinos žievelės.

Nuotraukos ir recepto autorė – Jurga Berry.