Atgal į straipsnių sąrašą

Kepta orkaitėje lašiša su geltonaisiais burokėliais ir pistacijomis – sudėtinės dalys:

lasisa_kepta lasisa gardinta pistacijomis_ramintaLašiša
Geltonieji burokėliai
Špinatai
Žirneliai
Vyšniniai geltonieji pomidorai
Žirneliai (šaldyti ar švieži)
Prieskonių mišinys “Persiladas”
Juodieji pipirai
Tarkuota žaliosios citrinos žievelė

Kepta orkaitėje lašiša su geltonaisiais burokėliais ir pistacijomis – gaminimo žingsniai:

1. Lašišą ir geltonuosius burokėlius pabarstome prieskoniais. Kepame iki 200C įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
2. Kelioms minutėms į orkaitę pašauname špinatus, žirnelius bei geltonus pomidorus.
3. Iškeptus špinatus, žirnelius ir geltonuosius pomidorus sudedame į lėkštę. Ant daržovių dedame lašišą su burokėliais, viršų pabarstome pistacijomis bei tarkuota citrinos žievele.

Nuotraukos ir recepto autorė – Raminta.

Vaida Kurpienė
Vaida Kurpienė
Sertifikuota mitybos specialistė
Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Atgal į straipsnių sąrašą
Skaityti komentarus (žiūrėkite žemiau) (0) Rašyti komentarus (žiūrėkite žemiau)

Įkelkite savo komentarą

*

  • Vaida Kurpienė

    Tel. +370 614 77992
    El. p. registracija@sulieknek.lt
    Viber +37061477992

  • Facebook

  • Instagram