Kepta orkaitėje lašiša su geltonaisiais burokėliais ir pistacijomis – sudėtinės dalys:

Lašiša
Geltonieji burokėliai
Špinatai
Žirneliai
Vyšniniai geltonieji pomidorai
Žirneliai (šaldyti ar švieži)
Prieskonių mišinys “Persiladas”
Juodieji pipirai
Tarkuota žaliosios citrinos žievelė

Kepta orkaitėje lašiša su geltonaisiais burokėliais ir pistacijomis – gaminimo žingsniai:

1. Lašišą ir geltonuosius burokėlius pabarstome prieskoniais. Kepame iki 200C įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
2. Kelioms minutėms į orkaitę pašauname špinatus, žirnelius bei geltonus pomidorus.
3. Iškeptus špinatus, žirnelius ir geltonuosius pomidorus sudedame į lėkštę. Ant daržovių dedame lašišą su burokėliais, viršų pabarstome pistacijomis bei tarkuota citrinos žievele.

Nuotraukos ir recepto autorė – Raminta.