Kepta paprika įdaryta lęšiais ir kopūstais bei pagardinta Džiugo sūriu

Vilma Karveliene‎ atsiuntė nuotrauką ir idėją rašo, kad tokį maistą mėgsta valgyti namuose, svečią pavaišinti ir net puikus patiekalas į darbą įsidėti. Kaip Jūs, ar mėgstate taip? Pasidalinkite savo pastebėjimais komentaruose.
00 balsų
Kategorija Pietums, Vakarienei

Ingredientai
  

  • paprikų
  • 35 g lęšių tinka visokie
  • 50 g kopūsto
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 0,2 g pipirų
  • 0,2 g saldžiosios paprikos milteliai
  • 0,2 g aitriosios paprikos milteliai
  • 5 g sviesto
  • 5 g kietojo sūrio tarkuotas

Paruošimas
 

  • Iš vakaro užsimerkiame lęšius.
  • Susmulkiname kopūstą į jį dedame išmirkusius ir nusunktus lęšius. Viską gardiname: druska, pipirais, saldžiąja paprika, aitriąja paprika. Išmaišome.
  • Paprikai nupjauname viršūnę, išvalome sėklas, praplauname. Paruoštu mišiniu užpildome paprikos vidų. Uždedame sviestą. Šauname į 195 laipsnių įkaitintą orkaitę.
  • Kepame apie 25 min., prieš baigiant kepti, išimame iš orkaitės, apibarstome tarkuotu kietuoju sūriu. Skanaus.
Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Diabetic, Be glitimo, Augalinis
Gaminimo būdas: Orkaitėje, ​Virta
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!