Keptuvėje kepta menkė, marinuota garstyčiomis

Labai skanus patiekalas, rašo nuotraukos ir idėjos autorė Sonata Jadeškienė.
00 balsų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 20 min.
Iš viso 30 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei

Ingredientai
  

  • 220 g menkės
  • 1 v.š. garstyčių
  • 1 a.š. lydyto sviesto arba kiti mėgiami riebalai kepimui
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimas
 

  • Žuvį nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu.
  • Nuplautą žuvį švelniai užtepame garstyčiomis. Paliekame pasimarinuoti maždaug 2 val.
  • Įsimarinavusią žuvį dedame į įkaitintą keptuvę su riebalais skirtais kepimui. Kepame, tačiau žuvis turi likti sultinga.
  • Valgome su mėgiamomis salotomis.
Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Gaminimo būdas: Keptuvėje, Šviežia
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!