Sudėtinės dalys pagal porcijų dydžius
Maža porcija Vidutinė porcija Didelė porcija Didelė plius porcija
Produktai-sudėtinės dalys Svoris, g Svoris, g Svoris, g Svoris, g
Lašiša ar kita riebi žuvis 120 220 220 250
Baklažanas 60 150 160 200
Druska 0,5 0,5 0,5 0,5
Pipirai 0,2 0,2 0,2 0,2
Citrinos sultys 5 (1/2 a.š.) 5 (1/2 a.š.) 10 (1 a.š.) 10 (1 a.š.)
Kcal 213 366 401 460

Gaminimo žingsniai:
1. Pabarstyta druska baklažaną pakepame ant grotelių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
2. Žuvį iškepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ant sviestinio popieriaus.
3. Pašlakstome citrinų sultimis ir skanaujame.
Skanaus linki recepto autorė, maisto kursų vadovė Aistė Švetkauskė.