Šios daržoves galima ruošti atskirai arba kartu. Šaltuoju sezono metu puikiai paįvairins Jūsų šviežių daržovių racioną. 
Sudėtinės fermentuotų daržovių dalys:
Morkos
Salierų gumbai
Burokėliai (šviežūs)
Svogūnai
Kalendrų sėklos
200 ml šviežiai spaustų obuolių sulčių
100 ml citrinų arba laimo sulčių
Gaminimo žingsniai:
1. Į 1 l talpos indą pailgomis vidutinio storio ir ilgio lazdelėmis supjaustome morkas, salierų gumbus, burokėlius, žiedais supjaustome svogūnus, kiek telpa į stiklainį.
2. Susmulkintas daržoves sluoksniais sudedame į stiklainį, kartas nuo karto įberiame kalendrų sėklų ir viską užpilame obuolių sultimis, sumaišytomis su citrinos arba laimo sultimis, kad apsemtų daržoves.
3. Parai ar pusantros paliekame stiklainį su daržovėmis kambario temperatūroje, tada, įdedame į šaldytuvą.
Galima fermentuoti ir su putino sultimis bei bruknių tyre.
Skanaus linki recepto autorė – Elvyra