Paltuso filė su špinatais ir vynuoginiais pomidorais – sudėtinės dalys:
150 g paltuso filė
1 a.š. (6 g) lydytas sviestas
80 g špinatai
80 g vynuoginiai pomidorai
1 a.š. (6 g) ypač tyras alyvuogių aliejus
Šviežiai spaustos citrinos sultys, druska, šviežiai malti juodieji pipirai pagal skonį

Paltuso filė su špinatais ir vynuoginiais pomidorais – gaminimo žingsniai:
1. Paltuso filę rekomenduojama kepti 200 laipsnių orkaitėje ant kepimo popieriaus su gabaliuku sviesto ant viršaus apie 6-10 min., priklausomai nuo žuvies storio.
2. Iškepus pašlakstome žuvies sulčių ir sviesto mišiniu.
3. Patiekiame su trumpai ant ypač tyro geros kokybės alyvuogių aliejaus, pavyzdžiui, itališkas iš mažo ūkio, keptais šviežiais špinatais su vynuoginiais pomidorais, citrinos sultimis, druska, pipirais.
Žuvies parduotuvių tinklo „Šiaurės jūra“ receptai