Ridikėlių ir agurkų salotos

Vandeningos daržovės, tokie kaip ridikėliai ir agurkai, tai tokie maisto produktai, kurių galima valgyti neribotą kiekį. Riboti reikia tik padažo kiekį. Porcijai skaičiuojama iki vieno šaukšto riebalų.Taip pat reikėtų atminti, kad agurkai – šilto sezono daržovė, taigi geriausia jais mėgautis vėlyvą pavasarį ir vasarą.Skanaus linki recepto autorė Renata. Nuotraukos autorė Vanda Jadvyga Unčiūrienė‎.
00 balsų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 15 min.
Iš viso 25 min.
Kategorija Pietums, Salotos, Vakarienei
Kalorijos 164 kcal

Ingredientai
  

  • 100 g agurkai
  • 100 g ridikėliai
  • 50 g salotos šviežios
  • 30 g svogūnų laiškai
  • 10 g linų sėmenų aliejus
  • 10 g citrinos sultys pašlakstymui

Paruošimas
 

  • Supjaustome ridikėlius ir agurkus kubeliais arba ypatingai plonais griežinėliais.
  • Sukapojame svogūnų laiškus, o salotas suplėšome.
  • Užpilame linų sėmenų aliejumi ir citrinos sultimis.

Maistinė vertė

Kalorijos: 164kcal
Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Salotos, Vakarienei
Gaminimo būdas: Šviežia
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!