Sojų padaže marinuotas tofu su cukinijų makaronais ir morkomis

Giedrė Renevė atsiuntė idėją ir nuotrauką, rašo: “Į kadrą nepakliuvo šviežio burokėlio salotos su rukola ir moliūgų sėklų aliejumi. Nuostabu.” O Jūs ar valgote tokius patiekalus? Pasidalinkite mintimis komentaruose.
00 balsų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 20 min.
Iš viso 30 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei

Ingredientai
  

  • 110 g tofu sūrio marinuoto
  • 70 g cukinijos
  • 50 g morkų
  • 2 a.š. citrinos sulčių
  • 1 a.š. sojų padažo
  • 1 a.š. sezamų sėklų

Paruošimas
 

  • Keptuvėje apkepame tofu.
  • Susmulkiname morkas, cukiniją supjaustome šiaudeliais. Jeigu mėgstame, galima valgyti neapdorotas, jeigu ne, galima pašildyti kitoje keptuvėje kokias 2 min, kad liktų traškūs.
  • Į lėkštę dedame smulkintas morkas, supjaustytą cukiniją, apkeptą tofu, užpilame sojos padažu, šviežiai spaustomis citrinos sultimis, apibarstome sezamo sėklomis. Skanaus.
Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Be glitimo, Augalinis
Gaminimo būdas: Keptuvėje
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!