Dar vienas receptas kaip galima skaniai paruošti tofu. O Jūs ar valgote tokius patiekalus? Pasidalinkite mintimis komentaruose.
Sojų padaže marinuotas tofu su cukinijų makaronais ir morkomis
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 110 g tofu sūrio sojų pupelių sūrio, marinuoto
- 70 g cukinijos
- 50 g morkų
- 2 a. š. citrinos sulčių
- 1 a. š. sojų padažo
- 1 a. š. sezamų sėklų
Paruošimas
- Keptuvėje apkepame tofu.
- Susmulkiname morkas, cukiniją supjaustome šiaudeliais. Jeigu mėgstame, galima valgyti neapdorotas, jeigu ne, galima pašildyti kitoje keptuvėje kokias 2 min., kad liktų traškūs.
- Į lėkštę dedame smulkintas morkas, supjaustytą cukiniją, apkeptą tofu, užpilame sojos padažu, šviežiai spaustomis citrinos sultimis, apibarstome sezamo sėklomis. Skanaus.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 111kcal (6%)Angliavandeniai: 12gBaltymai: 8gRiebalai: 4gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 381mgKalis: 541mg (27%)Skaidulos: 2g (6%)Cukrūs: 6g (24%)Vitaminas A: 8493µg (1062%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 21mg (26%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 10µg (13%)Kalcis: 81mg (10%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 26µg (13%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 58mg (15%)Fosforas: 125mg (18%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Recepto ir nuotraukos autorė: Giedrė Renevė