Sūdyta lašiša su burokėliais bei medumi

Taip paruošta lašiša tinka pusryčiams, pietums ir vakarienei.Nuotrauką atsiuntė Gintarė Laniauskaitė.
00 balsų

Ingredientai
  

  • 500 g Lašišos filė (geriausia laukinė iš šaltų vandenų ar ekologiškai augintos), tinka ir upėtakis
  • 1 vidutinis burokėlis (šviežias)
  • 1 citrinos žievelė (geriausia rinktis ekologišką)
  • 0,5 apelsino žievelė (tik ekologiška)
  • 4 tsp druskos
  • 1 tsp medus, natūralus
  • Krapai, švieži ar šaldyti
  • Pora riekelių citrinos

Paruošimas
 

  • Sutarkuojame burokėlį, citrinos bei apelsino žieveles ir sumaišome su druska, medumi, krapais.
  • Gautą masę tolygiai paskirstome ant žuvies.
  • Žuvį suvyniojame į maistinę plėvelę arba laikome sandariame indelyje 2 paras. Svarbu neperlaikyti.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Gaminimo būdas: Šviežia
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!