Porcijų kiekis : 1, Kcal 231
Šviežių burokėlių ir ropių salotos su graikiniais riešutais – sudėtinės dalys:
10 g graikiniai riešutas
10 g šviežiai spaustos citrinos sultys
7 g ypač tyras alyvuogių aliejus
Druska, šviežiai malti juodieji pipirai pagal skonį
80 g šviežūs burokėliai
80 g ropė
30 g morka
40 g baltasis ridikas (daikonas)
10 g petražolės

Šviežių burokėlių ir ropių salotos su graikiniais riešutais – gaminimo žingsniai:
1. Susmulkiname graikinius riešutus, pridedame aliejaus, citrinos sulčių, druskos ir pipirų. Viską gerai suplakame.
2. Plonai supjaustome, geriausia sutarkuojame šiaudeliais burokėlius, morkas, ropę, baltąjį ridiką. Viską sudedame į salotinę.
3. Salotas užpilame paruoštu padažu ir apibarstome smulkintomis petražolėmis.

Skanaus!
Šaltinis: http://www.epicurious.com/recipes/food/views/shaved-root-vegetable-salad-368266