Miltus blynų tešlai rekomenduoju rinktis pilno grūdo, kuriuose yra 80 procentų daugiau vertingų medžiagų nei įprastiniuose.
Lietinių įdaras su špinatais ir namine varške recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 25 min.
Iš viso 35 min.
Kategorija Pietums, Pusryčiams
Virtuvė Europietiška
Išeiga 3 porcijos
Porcijoje 270 kcal

Ingredientai
  

  • 7 lietinių blynų, (receptas)
  • 100 g špinatų
  • 3 v.š. rikotos sūrio arba naminės varškės (receptas)
  • 0,5 svogūno
  • 2 skiltelių česnako
  • 0,5 a.š. alyvuogių aliejaus
  • 0,5 a.š. muskato malto

Paruošimas
 

  • Česnaką susmulkiname ir apkepiname.
  • Špinatus susmulkiname ir sumaišome su smulkintu kepintu česnaku.
  • Visus produktus sumaišome su rikotos sūriu ar varške.
  • Lietinius užpildome įdaru.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 270kcal (14%)Angliavandeniai: 33gBaltymai: 11gRiebalai: 11gSočiosios riebalų rūgštys: 3gPolinesotieji riebalai: 3gMononesotieji riebalai: 3gCholesterolis: 79mgNatris: 545mgKalis: 437mg (22%)Skaidulos: 3g (9%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 3443µg (430%)Vitaminas B6: 0.2mg (14%)Vitaminas B12: 0.4µg (16%)Vitaminas C: 12mg (15%)Vitaminas D: 0.03µg (1%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 162µg (216%)Kalcis: 288mg (36%)Varis: 0.1mg (10%)Folio rūgštis: 106µg (53%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 53mg (14%)Fosforas: 362mg (52%)Selenas: 13µg (24%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Pietums, Pusryčiams
Dieta: Diabetui
Gaminimo būdas: Keptuvėje
Recepto ir nuotraukos autorė Vaiva Petruseviciene
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!