Ši avižų grūdų košė gardinta kepintais pievagrybiais, špinatais ir avokado burbuliukais. Virkite tiek, kad kruopos dar būtų birios, nepervirtų.
Avižų košė su pievagrybiais, špinatais ir avokadu recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
5 iš 1 balso
Pasiruošimas 12 val.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 12 val. 10 min.
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 173 kcal

Ingredientai
  

  • 80 g avokado (burbuliukų)
  • 50 g avižų grūdų košės
  • 30 g pievagrybių kepintų
  • 20 g špinatų

Paruošimas
 

  • Pasiruoškite avižų grūdų košę – mirkykite per naktį, ryte pašildykite.
  • Gardinkite kepintais pievagrybiais, špinatais ir iš avokado išpjautais burbuliukais.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 173kcal (9%)Angliavandeniai: 14gBaltymai: 4gRiebalai: 13gSočiosios riebalų rūgštys: 2gNatris: 47mgKalis: 626mg (31%)Skaidulos: 7g (20%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 2209µg (276%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 14mg (18%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 2mg (17%)Vitaminas K: 114µg (152%)Kalcis: 70mg (9%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 131µg (66%)Geležis: 4mg (29%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 55mg (15%)Fosforas: 116mg (17%)Selenas: 6µg (11%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Dieta: Be glitimo, Vegetariškas
Gaminimo būdas: Šviežia, ​Virta
Nuotraukos autorė: Raminta
5 1 vote
Patiko? Įvertinkite!