
Ši avižų grūdų košė gardinta kepintais pievagrybiais, špinatais ir avokado burbuliukais. Virkite tiek, kad kruopos dar būtų birios, nepervirtų.
Avižų košė su pievagrybiais, špinatais ir avokadu
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Ingredientai
- 80 g avokado (burbuliukų)
- 50 g avižų grūdų košės
- 30 g pievagrybių kepintų
- 20 g špinatų
Paruošimas
- Pasiruoškite avižų grūdų košę – mirkykite per naktį, ryte pašildykite.
- Gardinkite kepintais pievagrybiais, špinatais ir iš avokado išpjautais burbuliukais.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 173kcal (9%)Angliavandeniai: 14gBaltymai: 4gRiebalai: 13gSočiosios riebalų rūgštys: 2gNatris: 47mgKalis: 626mg (31%)Skaidulos: 7g (20%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 2209µg (276%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 14mg (18%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 2mg (17%)Vitaminas K: 114µg (152%)Kalcis: 70mg (9%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 131µg (66%)Geležis: 4mg (29%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 55mg (15%)Fosforas: 116mg (17%)Selenas: 6µg (11%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotraukos autorė: Raminta