Košė visada skanu. Tereikia atrasti sau skaniausias kruopas ir kuo jas gardinti. Išbandykite šį variantą.
Avižų, sorų kruopų mikso košė
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Ingredientai
- 30 g avižų kruopų
- 30 g soros kruopų
- 5 g česnakų laukinių
- 1 a. š. sėklų mikso
- 1 g ciberžolės
Paruošimas
- Kruopas užmerkiame vakare, ryte perplauname, užkaičiame, užvirus išjungiame, paliekame brinkti 5 min.
- Susmulkiname laiškinius česnakus.
- Susmulkintus česnakus dedame ant košės, beriame ciberžolę kartu su sėklų miksu.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 268kcal (13%)Angliavandeniai: 45gBaltymai: 9gRiebalai: 6gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 5mgKalis: 167mg (8%)Skaidulos: 6g (17%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 2mg (3%)Kalcis: 16mg (2%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 35µg (18%)Geležis: 3mg (21%)Manganas: 2mg (100%)Magnis: 76mg (20%)Fosforas: 209mg (30%)Selenas: 10µg (18%)Cinkas: 2mg (20%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotrauka: Kristinos Valaitienės