Bazilikų pesto

Nuostabaus skonio pesto, kuris tiks skaninti įvairius patiekalus, rašo Donata Vaišnoraitė, kuri atsiuntė receptą ir nuotrauką. Ačiū Jai.
00 balsų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 15 min.
Iš viso 25 min.
Kategorija Padažai

Ingredientai
  

  • 60 g šviežio baziliko
  • 50 ml šaltas vanduo
  • 40 g anakardžio riešutai
  • 30 ml ypač tyras alyvuogių aliejus
  • česnakas (3 skiltelės)
  • 2 tbsp citrinos sultys
  • 0,5 tsp druska
  • 0,5 tsp juodi malti pipirai

Paruošimas
 

  • Anakardžio riešutus, baziliką, česnaką ir prieskonius sudedame į virtuvinį kombainą su „S“ formos peiliais. Ir „pulse“ funkcija susmulkiname.
  • Po truputį pilame vandenį bei aliejų. Viską sutriname iki vientisos masės. Pesto paruoštas. Skanaus!

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Padažai
Gaminimo būdas: Šviežia
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!