Gardi burnočio košė su daržovėmis. Skanių pusryčių ;)
Burnočio sėklų košė su keptu moliūgu, pomidorais recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 12 val.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 12 val. 10 min.
Kategorija Košės, Pusryčiams
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 315 kcal

Ingredientai
  

  • 110 g moliūgo
  • 60 g burnočio sėklų
  • 60 g pomidoriukų
  • 0,5 v. š. lydyto sviesto kepimui
  • svogūno laiškų pagal skonį

Paruošimas
 

  • Burnotį užmerkti, ryte perplauti, užvirus išjungti, palikti brinkti 5 min.
  • Moliūgą kepti ant lydyto sviesto trumpai.
  • Sudėti ant burnočio kartu su pomidoriukais ir svogūnlaiškiais.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 315kcal (16%)Angliavandeniai: 49gBaltymai: 10gRiebalai: 10gSočiosios riebalų rūgštys: 5gTransriebalai: 1gCholesterolis: 15mgNatris: 58mgKalis: 839mg (42%)Skaidulos: 5g (14%)Cukrūs: 6g (24%)Vitaminas A: 10103µg (1263%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 22mg (28%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 2mg (17%)Vitaminas K: 19µg (25%)Kalcis: 131mg (16%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 80µg (40%)Geležis: 6mg (43%)Manganas: 2mg (100%)Magnis: 170mg (45%)Fosforas: 401mg (57%)Selenas: 12µg (22%)Cinkas: 2mg (20%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Košės, Pusryčiams
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Keptuvėje, Šviežia, ​Virta
Nuotrauka: Kristinos V
1 1 vote
Patiko? Įvertinkite!