Atgal į straipsnių sąrašą

1 porc. – 145 kcal

Garšvų omletas – sudėtinės dalys:
80 g jauni garšvų lapeliai, galima naudoti ir kitus žalumynus, pavyzdžiui, dilgėles, kiaulpienes, sumaltus gysločių lapus.
1 (60 g) kiaušinis
1 a. š. (5 g) lydytas sviestas
1-2 v. š. vanduo
Druska pagal skonį

Garšvų omletas – gaminimo žingsniai:
1. Supjaustytus garšvų ar kitus lapus apipilti vos šiltu pasūdytu vandeniu. 1 v. š. druskos – litrui vandens.
2. Išplakame kiaušinį su vandeniu ir druska.
3. Kepame omletą keptuvėje. Jam baigiant kepti sudedame smulkintas garšvas ir dar pakepame 1-2 minutes.
4. Perlenkę omletą per pusę atsargiai jį perkeliame į lėkštę. Valgome su mėgstamomis salotomis.

Vaida Kurpienė
Vaida Kurpienė
Sertifikuota mitybos specialistė
Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Atgal į straipsnių sąrašą
Skaityti komentarus (žiūrėkite žemiau) (0) Rašyti komentarus (žiūrėkite žemiau)

Įkelkite savo komentarą

*

  • Vaida Kurpienė

    Tel. +370 614 77992
    El. p. registracija@sulieknek.lt
    Viber +37061477992

  • Facebook

  • Instagram

    Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.