Varškės sūris turtingas B grupės vitaminų, kurie normalizuoja medžiagų apykaitą. Vitaminas B12 gerina smegenų funkciją ir padeda organizmui geriau įsisavinti geležį. Riboflavinas angliavandenius paverčia energija, o pantenono rūgštis pagerina baltymų, riebalų ir angliavandenių metabolizmą organizme.
Keptas saldaus pieno varškės sūris su pankoliu recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 5 min.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 15 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 358 kcal

Ingredientai
  

  • 110 g saldaus pieno varškės sūrio
  • 60 g pankolio
  • persilado prieskonių pagal skonį
  • lydyto sviesto kepimui

Paruošimas
 

  • Ant lydyto sviesto apkepame sūrį.
  • Prieš jam baigiant kepti sudedame smulkintą pankolį.
  • Kepame, kol viskas gražiai apskrunda, o daržovės lieka traškios.
  • Pagardiname persilado prieskoniais.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 358kcal (18%)Angliavandeniai: 7gBaltymai: 16gRiebalai: 30gSočiosios riebalų rūgštys: 18gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 1gTransriebalai: 1gCholesterolis: 78mgNatris: 77mgKalis: 256mg (13%)Skaidulos: 2g (6%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 145µg (18%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 7mg (9%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 1µg (1%)Kalcis: 565mg (71%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 17µg (9%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 12mg (3%)Fosforas: 32mg (5%)Selenas: 1µg (2%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Low Fat
Gaminimo būdas: Keptuvėje
Recepto ir nuotraukos autorė Donata Vaisnoraite
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!