Labai greitai ir skaniai paruošiama vakarienė, rašo nuotraukos autorė Natalija Masevičienė‎.
Keptuvėje kepta lydeka su prieskoniais recepto įvertinimas. Išbandei? Kviečiame įvertinti:
00 balsų
Pasiruošimas 5 min.
Gaminimas 15 min.
Iš viso 20 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei

Ingredientai
  

  • 200 g lydekos
  • 1 a.š. riebalų kepimui
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirų
  • Persilado
  • raudonos paprikos miltelių

Paruošimas
 

  • Nuplauname ir virtuviniu rankšluosčiu nusausiname žuvį.
  • Į įkaitintą riebalais keptuvę dedame žuvį. Kepame neilgai, kad liktų sultinga. Baigiant kepti apibarstome turimais prieskoniais. Dedame į lėkštę.
  • Valgome su salotomis. Autorė valgė su salotomis iš morkų, agurko, poro, gardinta druska, pipiras, tyru alyvuogių aliejumi.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Keptuvėje
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!