Keptuvėje kepta lydeka su prieskoniais

Labai greitai ir skaniai paruošiama vakarienė, rašo nuotraukos autorė Natalija Masevičienė‎.
00 balsų
Pasiruošimas 5 min.
Gaminimas 15 min.
Iš viso 20 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei

Ingredientai
  

  • 200 g lydekos
  • 1 a.š. riebalų kepimui
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirų
  • Persilado
  • raudonos paprikos miltelių

Paruošimas
 

  • Nuplauname ir virtuviniu rankšluosčiu nusausiname žuvį.
  • Į įkaitintą riebalais keptuvę dedame žuvį. Kepame neilgai, kad liktų sultinga. Baigiant kepti apibarstome turimais prieskoniais. Dedame į lėkštę.
  • Valgome su salotomis. Autorė valgė su salotomis iš morkų, agurko, poro, gardinta druska, pipiras, tyru alyvuogių aliejumi.
Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Gaminimo būdas: Keptuvėje
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!