Labai greitai pruošiamas sotus ir skanus patiekalas, rašo nuotraukos ir recepto autorė Raminta.
Lašiša kaip aguona recepto įvertinimas. Išbandei? Kviečiame įvertinti:
00 balsų
Pasiruošimas 5 min.
Gaminimas 15 min.
Iš viso 20 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei
Išeiga 1 porcija

Ingredientai
  

  • 120 g sūdytos lašišos
  • 60 g kiaušinio (1 vnt.)
  • 50 g agurko
  • 5 vnt. alyvuogių juodų

Paruošimas
 

  • Prieš virdami kiaušinius jų lukštus nuplauname tekančiu karštu vandeniu ir soda. Tada dedame kiaušinius į puodą su šaltu vandeniu, įberiame šiek tiek druskos ar įpilame šlakelį acto, kad skilus kiaušiniui jo turinys neištekėtų. Verdame 10 min. Kad trynys būtų minkštesnis bei malonesnės tekstūros, galime kiaušinius virti tik 3 minutes, o likusias 7 palikti juos tame pačiame karštame vandenyje.
  • Sūdytą lašišą supjaustome pailgais gabaliukais ir lėkštėje sudėliojame aguoną.
  • Supjaustome atvėsusį kiaušinį, agurką ir alyvuoges. Gražiai sudėliojame lėkštėje.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Diabetic, Be glitimo
Gaminimo būdas: ​Virta
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!