Porcijų kiekis: 1, kcal 249
Lęšių ir perlinių kruopų sriuba – sudėtinės dalys:
30 g lęšių,
30 g perlinių kruopų,
60 g morkos,
50 g svogūnų
10 g saliero stiebų
30 g pomidorų minkštimo,
1 g lauro lapų
20 g špinatų šaldytų
1 g druskos
0,2 g pipirų juodųjų
5 g alyvuogių aliejaus
Lęšių ir perlinių kruopų sriuba -gaminimo žingsniai:
1. Kelias valandas pamirkykite lęšius ir kruopas
2. Supjaustykite kubeliais morkas, susmulkinkite svogūnus, salierus,  (paniruotus) pomidorus, špinatus.
3. Į puodą sudėkite išmirkytus lęšius, perlines kruopas, susmulkintas daržoves pagardinkite druską ir lauro lapais. Užpilkite vandeniu ir virkite apie 1.5-2 valandas. Sriuba turi būti tiršta.
4. Įsipylus į lėkštę, užberkite šviežiai maltų juodųjų pipirų, užlašinkite alyvuogių aliejaus.