Obuolys, supjaustytas riekelėmis, išimtos sėklos. Apteptas žemės riešutų sviestu. Saulėgrąžų, moliūgų bei sezamų sėklos, anakardžių riešutai.
Obuolių desertas su žemės riešutų sviestu recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 5 min.
Gaminimas 5 min.
Iš viso 10 min.
Kategorija Desertai
Virtuvė Europietiška
Išeiga 3 porcijos
Porcijoje 159 kcal

Ingredientai
  

  • 1 obuolio
  • 3 v. š. žemės riešutų sviesto
  • 1 a. š. sezamų sėklų
  • 1 a. š. saulėgrąžų sėklų
  • 1 a. š. moliūgų sėklų
  • kelių anakardžių riešutų

Paruošimas
 

  • Obuolį nuplauti, supjaustyti apvaliomis riekelėmis.
  • Sėklas išimti.
  • Aptepti žemės riešutų sviestu.
  • Apibarstyti sėklomis: sezamų, saulėgrąžų, moliūgų bei anakardžių riešutais.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 159kcal (8%)Angliavandeniai: 13gBaltymai: 5gRiebalai: 11gSočiosios riebalų rūgštys: 2gNatris: 75mgKalis: 185mg (9%)Skaidulos: 3g (9%)Cukrūs: 8g (32%)Vitaminas A: 33µg (4%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 3mg (4%)Vitaminas E: 2mg (17%)Vitaminas K: 2µg (3%)Kalcis: 17mg (2%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 17µg (9%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 49mg (13%)Fosforas: 108mg (15%)Selenas: 2µg (4%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Desertai
Gaminimo būdas: Šviežia
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!