Karališka daržovė smidrai (šparagai), tad karališka ir vakarienė. Rašo recepto ir nuotraukos autorė Sabina Šatė.
Orkaitėje kepti smidrai su migdolų ir pistacijų riešutais recepto įvertinimas. Išbandei? Kviečiame įvertinti:
00 balsų
Kategorija Pietums, Vakarienei

Ingredientai
  

  • 250 g šparagai (smidrai)
  • 15 g migdolų riešutai
  • 15 g pistacijų riešutai
  • 1 pinch druska ir pipirai
  • pabarstymui kietasis sūris
  • 5 g lydytas sviestas

Paruošimas
 

  • Šparagus (smidrus) sudėti į kepimo formą, aptepti lydytu sviestu, pabarstyti druska, pipirais. Pašauti į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 10 min.
  • Kol kepa šparagai, riešutus pasmulkiname peiliu ir lengvai pakepame ant keptuvės.
  • Ištrauktus šparagus iš orkaitės, apibarstome kepintais riešutais ir tarkuotu kietuoju sūriu. Skanaus.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Keptuvėje, Orkaitėje
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!