
Labai skani košė pusryčiams ir greitai paruošiama. Nesunkiai pavyks ir virtuvės naujokui. Skanaus.
Pusryčių košė: žali grikiai, pievagrybiai, šparaginės pupelės
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Ingredientai
- 60 g grikių nekepintų
- 50 g šparaginių pupelių
- 30 g pievagrybių
- 30 g cukinijos
- druskos pagal skonį
- pipirų pagal skonį
- paprikos miltelių rūkytos, pagal skonį
Paruošimas
- Grikiai užmerkiami iš vakaro. Ryte praplaunami.
- Ant keptuvės pakepiname pjaustytus pievagrybius, dedame šparagines pupeles, stambiai pjaustytą cukiniją, paruoštus grikius.
- Pakaitiname.
- Gardiname druska, pipirais ir rūkyta paprika. Skanaus.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 238kcal (12%)Angliavandeniai: 49gBaltymai: 11gRiebalai: 3gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 48mgKalis: 570mg (29%)Skaidulos: 8g (23%)Cukrūs: 4g (16%)Vitaminas A: 1045µg (131%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 12mg (15%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 19µg (25%)Kalcis: 11mg (1%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 61µg (31%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 155mg (41%)Fosforas: 272mg (39%)Selenas: 8µg (15%)Cinkas: 2mg (20%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Recepto ir nuotraukos autorė: Sonata Jadeškienė