Saldaus varškės sūrio rutuliukai su špinatais

Patiekalas, kurį kepsit ir kepsit! Tobulai skanu su salotomis. Tinka tiek pietums, tiek vakarienei. Ir šventinį stalą papuoštų 😍. Rašo idėjos ir nuotraukos autorė Giedrė Renevė.
00 balsų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 25 min.
Iš viso 35 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei

Ingredientai
  

  • 175 g saldaus pieno sūris
  • 2 stick saujos špinatai
  • svogūnas ir česnakas, pagal skonį
  • 1 pinch druska
  • 15 g avižų sėlenos
  • 5 g lydytas sviestas arba kiti riebalai skirti kepimui

Paruošimas
 

  • Keptuvėje įkaitiname lydytą sviestą ir pakepiname svogūnus, česnakus ir špinatus, paskaniname su druska.
  • Smulkia tarka sutarkuojame sūrį, į jį įmaišome kepintus produktus.
  • Beriame avižų sėlenas, formuojame rutuliukus ir kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 15 min., kol gražiai apskrunda. Skanaus.
Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Gaminimo būdas: Keptuvėje, Orkaitėje
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!