Saldaus varškės sūrio rutuliukai su špinatais

Patiekalas, kurį kepsit ir kepsit! Tobulai skanu su salotomis. Tinka tiek pietums, tiek vakarienei. Ir šventinį stalą papuoštų 😍. Rašo idėjos ir nuotraukos autorė Giedrė Renevė.
00 balsų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 25 min.
Iš viso 35 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei

Ingredientai
  

  • 175 g saldaus pieno sūris
  • 2 stick saujos špinatai
  • svogūnas ir česnakas, pagal skonį
  • 1 pinch druska
  • 15 g avižų sėlenos
  • 5 g lydytas sviestas arba kiti riebalai skirti kepimui

Paruošimas
 

  • Keptuvėje įkaitiname lydytą sviestą ir pakepiname svogūnus, česnakus ir špinatus, paskaniname su druska.
  • Smulkia tarka sutarkuojame sūrį, į jį įmaišome kepintus produktus.
  • Beriame avižų sėlenas, formuojame rutuliukus ir kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 15 min., kol gražiai apskrunda. Skanaus.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Gaminimo būdas: Keptuvėje, Orkaitėje
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!