Saliero gumbo traškučiai

Asta Augutienė‎ rašo, kad labai skanu tokie traškučiai, ar Jūs jau išbandėte? Parašykite savo nuomonę.
00 balsų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 25 min.
Iš viso 35 min.
Kategorija Užkandžiai
Išeiga 1 porcija

Ingredientai
  

  • 1 saliero gumbo
  • 3 v.š. alyvuogių aliejaus
  • 1 a.š. mėgiamų prieskonių
  • 3 skiltelės česnako
  • 100 g kietojo sūrio

Paruošimas
 

  • Supjaustome plonai nuluptą saliero gumbą. Sudedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos, pašlakstom alyvuogių aliejumi, įvairių prieskonių mišiniu bei spaustu česnaku. Viską gerai išmaišome rankomis ir pabarstom kietuoju sūriu.
  • Paruoštus traškučius dedame į orkaite, kuri įkaitinta iki 200 laipnsių, nustatome funkcija viršus – apačia.
  • Kepame 10 min., nustatome griliaus funkciją ir dar pakepame kokias 5 min. Išimame ir skanaujame. Tikrų tikriausi traškučiai. Skanaus.
Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Užkandžiai
Gaminimo būdas: Orkaitėje
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!