
Labai skanūs traškučiai, o ar Jūs jau išbandėte? Parašykite savo nuomonę.
Saliero gumbo traškučiai
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Ingredientai
- 100 g kietojo sūrio
- 1 saliero gumbo
- 3 v. š. alyvuogių aliejaus
- 3 skiltelės česnako
- 1 a. š. prieskonių mėgstamų
Paruošimas
- Supjaustome plonai nuluptą saliero gumbą.
- Sudedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos, pašlakstome alyvuogių aliejumi, įvairių prieskonių mišiniu bei spaustu česnaku.
- Viską gerai išmaišome rankomis ir pabarstome kietuoju sūriu.
- Paruoštus traškučius dedame į orkaite, kuri įkaitinta iki 200 laipsnių, nustatome funkcija viršus – apačia.
- Kepame 10 min., nustatome griliaus funkciją ir dar pakepame kokias 5 min.
- Išimame ir skanaujame. Tikrų tikriausi traškučiai. Skanaus.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 232kcal (12%)Angliavandeniai: 3gBaltymai: 8gRiebalai: 22gSočiosios riebalų rūgštys: 6gCholesterolis: 26mgNatris: 221mgKalis: 72mg (4%)Skaidulos: 1g (3%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 285µg (36%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 1mg (1%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 2mg (17%)Vitaminas K: 13µg (17%)Kalcis: 183mg (23%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 7µg (4%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 8mg (2%)Fosforas: 123mg (18%)Selenas: 6µg (11%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Skanu ir paprasta