Salotos su tofu ir bolivine balanda

Raminta šias salotas gardino tailandietiško raudonojo kario pasta ir sezamu, o Jūs mėgstate tokias salotas?
Pastaba: iš šio nurodyto kiekio išeina viena vidutinio dydžio porcija.
00 balsų
Pasiruošimas 15 min.
Gaminimas 20 min.
Iš viso 35 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei
Išeiga 1 porcija
Kalorijos 457 kcal

Ingredientai
  

  • 150 g tofu
  • 100 g brokolio nuplikome
  • 75 g špinatų
  • 70 g šparaginių pupelių apverdame
  • 25 g bolivinių balandų kruopų
  • 1,5 v.š. ypač tyro alyvuogių aliejus
  • pipirų pagal skonį
  • druskos pagal skonį
  • žalumynų mėgstami, pagal skonį

Paruošimas
 

  • Perplauname bolivinės balandos kruopas šaltu vandeniu ir užmerkiame, kad brinktų per dieną. Taip grūdai pradeda dygimo procesą ir tampa vertingesni, o gaminimo laikas bus trumpesnis.
  • Pakeičiame vandenį ir grūdus kartu su vandeniu (orientacinis santykis 1:2) užverdame.
  • Vos užvirus išjungiame ir paliekame brinkti. Kiek laiko truks brinkimas, priklausys nuo gaminamų porcijų kiekio, puodo ir viryklės tipo. Orientacinis laikas iki 5 min. Kruopos turi išlikti kramtomos konsistencijos.
  • Brokolį susmulkiname ir nuplikome karštu vandeniu.
  • Šparagines pupeles labai trumpai paverdame.
  • Tofu susmulkiname gabaliukais ir trumpai pakepiname keptuvėje.
  • Visas sudėtines dalis sumaišome ir skanaujame. Skanaus.

Maistinė vertė

Kalorijos: 457kcal
Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Gaminimo būdas: Keptuvėje, ​Virta
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!