Salsa verde padažas prie žuvies

Sabina Šatė rašo, kad šis padažas ypatingai paskanina keptą skumbrę, bei puikiai tinka ir su kitų rūšių žuvimi. Pabandykite ir Jūs.
00 balsų
Kategorija Padažai

Ingredientai
  

  • 200 g kapotos petražolės
  • 4 stick sūdyti ančiuviai (arba keičiame druska pagal skonį)
  • 2 stick česnako skiltelės
  • 3 tbsp kaparėliai
  • 3 tbsp citrinos sultys
  • 100 ml ypač tyras alyvuogių aliejus
  • 1 pinch pipirai

Paruošimas
 

  • Viska, išskyrus aliejų, sutrinti smulkintuvu.
  • Supilti aliejų, pagardinti pipirais ir dar truputį spustelėti smulkintuvą, tačiau ne per ilgai, nes alyvuogių aliejus apkarsta trinamas! Skanaus.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Padažai
Gaminimo būdas: Šviežia
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!