Tobulo skonio patiekalas, rašo Vanda Jadvyga Unčiūrienė‎, kuri atsiuntė idėją ir šią nuotrauką.
Smidrai (šparagai) su olandišku padažu recepto įvertinimas. Išbandei? Kviečiame įvertinti:
00 balsų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 20 min.
Iš viso 30 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei

Ingredientai
  

  • 250 g smidrai (šparagai)

Olandiškas padažas:

  • 2 stick kiaušinių tryniai
  • 1 tbsp vanduo
  • 0,5 tbsp citrinos sultys
  • druska, baltieji pipirai

Paruošimas
 

  • Smidrai virti pasūdytame vandenyje 5 min. Perkelti trumpam į šaltą vandenį, vėliau nusausinti ir užpilti olandišku padažu, užbarstyti petražolėm.

Olandiško padažo gaminimas:

  • Kiaušinių tryniai (2 vnt.) su vandeniu plakami dubenėlyje virš verdančio vandens garų. Pradėjus tirštėti, palaipsniui pilamas ištirpintas sviestas (80 g.). Gardinama citrinos rūgštimi, druska, pipirais.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: ​Virta
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!