Grūdų košė –  geriausias pusryčių pasirinkimas- lengvai virškinama, suteikia energijos ir sotumo.

Soros košė – sudėtinės dalys pagal porcijų dydžius
Maža porcija Vidutinė porcija Didelė porcija
Produktai – sudėtinės dalys Svoris Svoris Svoris
Sorų kruopos 50g 75g 95g
Moliūgo minkštimas 250g 270g 280g
Druska 0.5g 0.5g 1g
Cinamonas 1g 1g 1g
Kcal porcijai: 225 317 390
Baltymai: 6.5 9 11.1
Angliavandeniai: 47.7 66.8 81.8
Riebalai: 1.7 2.4 3

Sorų košė – gaminimo žingsniai:
1.     Sorų kruopas gerai nuplaukite po tekančiu šaltu vandeniu.
2.     Perplauname labai karštu vandeniu – taip jos neteks kartaus prieskonio, dėl kurio daugeliui sorų košė atrodo neskani. Svarbiausia- žinoti, kaip pagaminti! O tuomet belieka tik mėgautis:)
3.     Moliūgo minkštimą supjaustome kubeliais arba sutarkuojame.
4.     Moliūgą suberiame į verdantį vandenį, užverdame ir paskaniname druska.
5.     Maišydami lėtai suberiame sorų kruopas.
6.     Verdame ant nedidelės ugnies, kol košė sutirštėja.
7.     Patiekdami pabarstome cinamonu.
Nuotrauka iš http://www.shecooksmacro.com/