Donata Jokšienė rašo, kad taip paruoštas sviestinis moliūgas yra labai skanu. Ar jūs išbandėte tokį derinį? Savo pastebėjimais pasidalinkite komentaruose.
Nuotraukos ir idėjos autorė dar rašo: "Tofu galite keisti vištiena, lašiša, avinžirniais ar lęšiais. Viskas pagal norą bei šaldytuvo turinį. Valgiau su raugintų kopūstų ir termiškai neapdorotų burokėlių salotomis."
Sviestinis moliūgas įdarytas špinatais, okra ir tofu recepto įvertinimas. Išbandei? Kviečiame įvertinti:
00 balsų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 20 min.
Iš viso 30 min.
Kategorija Pietums

Ingredientai
  

  • 120 g sviestinio moliūgo
  • 30 g tofu sūrio
  • ½ saldžios paprikos
  • 2 okros (valgomoji ybiškė)
  • 10 g špinatų
  • druskos
  • pipirų
  • čiobrelių
  • 5 g lydyto sviesto

Paruošimas
 

  • Sviestinis moliūgas perpjauname per pusę, išimame sėklas, gardiname druska, pipirų mišiniu ir čiobrelio šakele.
  • Pašauname į 170 laipsnių orkaitę ir kepame kol moliūgas suminkštėja, bet neperkepa.
  • Smulkintą tofu kepame ant keptuvės su lydytu sviestu. Dedame supjaustytą okrą (nebūtina), saldžiąją papriką, špinatus ir užvožiame dangtį. Taip troškiname apie 4 minutes. Pagardiname druska, pipirais.
  • Iškepus moliūgui, paruoštą tofu su daržovėmis, dedame į vidurį. Skanaus.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums
Dieta: Diabetic, Be glitimo, Augalinis
Gaminimo būdas: Keptuvėje, Orkaitėje
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!