Renkantis alternatyvas pirmiausia reikia paglvoti KODĖL tai darome, nes viso grūdo kietagrūdžių kviečių makaronai – pakankamai geras pasirinkimas. Tačiau, būna situacijų, kada dėl tam tikrų ligų reikia vengti glitimo arba kviečių. O kartais galima rinktis kitokius makaronus tiesiog dėl įvairovės.
Viso grūdo makaronai su vyšniniais pomidorais, pagardinti kietuoju sūriu
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 7 vnt, vyšninių pomidorų
- 70 g makaronų, viso grūdo
- kietojo sūrio pagal skonį
Paruošimas
- Makaronus išverdame.
- Apibarstome kietuoju sūriu.
- Tiekiame su vyšniniais pomidorais.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 248kcal (12%)Angliavandeniai: 53gBaltymai: 11gRiebalai: 1gSočiosios riebalų rūgštys: 1gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 1gCholesterolis: 1mgNatris: 12mgKalis: 168mg (8%)Skaidulos: 1g (3%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 65µg (8%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 1mg (1%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 1µg (1%)Kalcis: 34mg (4%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 41µg (21%)Geležis: 3mg (21%)Manganas: 2mg (100%)Magnis: 101mg (27%)Fosforas: 186mg (27%)Selenas: 51µg (93%)Cinkas: 2mg (20%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Recepto autorė Jovita Dab