Avižinių dribsnių sausainiai su datulėmis ir obuoliais

Vilma Karvelienė atsiuntė recepto idėją ir nuotrauką, ji rašo, kad greitai paruošiami ir skanūs sausainiai. Ar Jūs mėgstate tokius, pasidalinkite komentaruose.
00 balsų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 25 min.
Iš viso 35 min.
Kategorija Desertai
Išeiga 1 porcija

Ingredientai
  

  • 100 g avižinių dribsnių
  • 110 g vandens galima augalinį pieną arba pieną
  • 3 datulių
  • 1 obuolio
  • ½ a.š. sodos kepimui

Paruošimas
 

  • Avižų dribsnius užpilti vandeniu (galima augaliniu pienu arba pienu). Išmaišyti ir palikti brinkti 30 min., galima ir šiek tiek ilgiau.
  • Po 30 min. į masę suberti smulkintas datules, burokine tarkuotą smulkintą obuolį ir supilti nugesintą sodą.
  • Viską gerai permaišyti, formuoti sausainius.
  • Kepti 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 minučių.
Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Desertai
Gaminimo būdas: Orkaitėje
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!