Labai greitai paruošiamas patiekalas, tiks mėgstantiems lašišą ir grybus.Nuotrauką atsiuntė Gintarė Laniauskaitė
Kepta lašiša su bok choy ir raudonuoju kopūstais recepto įvertinimas. Išbandei? Kviečiame įvertinti:
00 balsų
Kategorija Pietums, Vakarienei

Ingredientai
  

  • Lašiša
  • Mėgstami grybai
  • Bok choy kopūstas
  • Raudonasis kopūstas
  • Špinatai
  • Svogūnas
  • Druska, pipirai
  • Linų sėmenų aliejus
  • Citrina
  • Sezamo sėklos

Paruošimas
 

  • Lašišą ir grybus kepame ant lydyto „ghee“ sviesto. Pagardiname prieskoniais: druska, pipirais bei svogūnais.
  • Bok choy kopūstus keletai minučių panardiname į verdantį vandenį. Vėliau – nusausiname.
  • Bok choy, pjaustytus raudonuosius kopūstus ir špinatus dedame į lėkštę. Išspaudžiame citrinos sulčių ir pašlakstome linų sėmenų aliejumi.
  • Ant paruoštų daržovių dedame lašišą su grybais, pabarstome sezamo sėklomis.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Keptuvėje
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!