Keptuvėje keptas omletas su smidrais (šparagais) ir nori lapais

Labai skanus ir nesudėtingas patiekalas, rašo idėjos ir nuotraukos autorė Raminta.
00 balsų
Pasiruošimas 15 min.
Gaminimas 15 min.
Iš viso 30 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei

Ingredientai
  

Omletui:

  • 2 stick kiaušiniai
  • 100 g smidrai (šparagai)
  • 2 stick nori lapai
  • 1 tbsp vanduo
  • 5 g lydytas sviestas

Salotos:

  • 60 g cukinija
  • 20 g morkos
  • 20 g ridikėliai
  • 1 tbsp šviežiai spaustos citrinos sultys
  • 1 tsp ypač tyras alyvuogių aliejus
  • 1 pinch druska

Paruošimas
 

Omleto gaminimas:

  • Išplakame kiaušinius su vandeniu.
  • Į įkaitusią keptuvę su lydytu sviestu, supilame plakinį ir iškepame.
  • Iškepusį omletą dedame ant nori lapo.
  • Toje pačioje keptuvėje pakepame smidrus (šparagus) 2-3 min, dedame per vidurį ant nori lapo ir omleto. Suvyniojame kaip sushi.

Salotų gaminimas:

  • Supjaustome visus ingredientus, kurie skirti salotoms: cukinija ir morka šiaudeliais, ridikėlius gabaliukais.
  • Viską skaniname šviežiai spaustomis citrinos sultimis ir ypač tyru alyvuogių aliejumi. Dedame šalia paruošto omleto.
Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Gaminimo būdas: Keptuvėje, Šviežia
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!