Organizmo detoksikacija

Dietistė Vaida Kurpienė, laidoje „Sveikai su Vaida Kurpiene“ aptaria aktualius mitybos klausimus (organizmo detoksikacija, virškinimo ypatumus ir maisto produktų vartojimą):

  • Apie organizmo detoksikaciją. Kada tai daryti ir kaip?
  • Kokios pagrindinės klaidos, dėl kurių rėmuo (GERL) vis grįžta, nors buvo nurimęs?
  • Kaip rasti balansą tarp virškinimo ypatumų ir maisto? Valgant daug vaisių ir daržovių, skrandis pradeda streikuoti, t.y. kyla rūgštingumas, o nevalgant – žarnynas aptingsta.
  • Pieno produktai. Ar juos galima valgyti? Kokiomis ligomis sergant jų reikia vengti?
  • Kokie požymiai rodo, kad netoleruojate laktozės?
  • Kokių pieno produktų reikėtų vengti ir kokius rinktis, kada juos valgyti ir gaminti? Kefyras, sūris, varškė, pasukos.
  • Cholesterolis ir maistas. Ar galima mitybos pagalba sumažinti cholesterolį? Jei taip, tai kaip?
  • Geležis maiste. Ką valgyti, kad padidėtų geležies kiekis kraujyje? Kokie produktai pagerina situaciją, o kurie pablogina?

Komentaruose parašykite parašykite kuris atsakymas Jums buvo aktualiausias, taip žinosiu apie ką plačiau pakalbėti ar straipsnį parašyti.

Jums rūpimus klausimus užduokite šioje formoje ir laukite naujos laidos.

Skaitykite daugiau informacijos apie organizmo detoksikaciją ir kaip išsivalyti savo organizmą.

4.6 10 votes
Patiko? Įvertinkite!