Kefyrą organizmas įsisavina greičiau nei pieną. Pastarojo per valandą organizmas pasisavina tik 30 %, o kefyro – net 90 %.
Šalta sriuba su burokėliais, persiladu ir kanapyne recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 20 min.
Virtuvė Europietiška
Išeiga 2 porcijos
Porcijoje 259 kcal

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Agurkus susmulkiname ir visus likusius ingredientus sumaišome su kefyru.
  • Valgome vieną arba su keptomis/virtomis su lupena bulvėmis.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 259kcal (13%)Angliavandeniai: 25gBaltymai: 13gRiebalai: 12gSočiosios riebalų rūgštys: 7gPolinesotieji riebalai: 0.03gMononesotieji riebalai: 0.02gCholesterolis: 44mgNatris: 1420mgKalis: 329mg (16%)Skaidulos: 2g (6%)Cukrūs: 22g (88%)Vitaminas A: 882µg (110%)Vitaminas B6: 0.1mg (7%)Vitaminas C: 8mg (10%)Vitaminas D: 142µg (2840%)Vitaminas E: 0.1mg (1%)Vitaminas K: 15µg (20%)Kalcis: 481mg (60%)Varis: 0.2mg (20%)Folio rūgštis: 38µg (19%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 0.3mg (15%)Magnis: 31mg (8%)Fosforas: 49mg (7%)Selenas: 0.4µg (1%)Cinkas: 0.4mg (4%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Pietums, Sriuba, Vakarienei
Dieta: Low Fat
Gaminimo būdas: Šviežia
Recepto ir nuotraukos autorė Audronė St. Lau
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!